CARD Solutions B.V.

COMPANY DESCRIPTION

Zijn uw ambities groot of past uw bedrijf niet in een standaardpakket?
In dat geval ontwikkelen de specialisten van CARD Solutions een Claris FileMaker informatiesysteem dat 100% op de wensen en ontwikkelingen van uw organisatie is afgestemd.

Claris FileMaker maatwerk
Uw bedrijf is constant in beweging en daarmee ook uw informatiebehoefte. Indien u reeds een Claris FileMaker database heeft, dan kan deze mogelijk doorontwikkeld worden. Onze specialisten gaan samen met u kijken naar mogelijke aanpassingen en uitbreidingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van lay-outs, extra functies, rapporten etc.

Voordat het informatiesysteem voor u wordt ontwikkeld, wordt er een volledige analyse van uw huidige system en informatieprocessen gemaakt. In deze analyse worden uiteraard uw wensen en de specifieke kenmerken van uw bedrijf meegenomen. Uiteindelijk wordt uw persoonlijke databasesysteem geprogrammeerd. Gezamenlijk wordt een programma ontwikkeld dat aan al uw wensen voldoet.

Claris FileMaker 19 hosting
CARD Solutions biedt u de mogelijkheid om uw database(s) te hosten. Zowel voor uw backoffice (uw databasesysteem) als voor de integratie van uw frontoffice (voor uw website of portals). Met Claris FileMaker 19 server hosting van CARD Solutions heeft u uw Claris FileMaker database altijd en overal beschikbaar. U hoeft niet te investeren in dure hardware maar huurt voor een vast bedrag per maand ruimte op de Claris FileMaker Cloud systemen of Claris FileMaker dedicated servers. U betaalt slechts een maandelijks bedrag en profiteert toch van een snelle en goed bereikbare database.

Claris FileMaker consultancy & detachering
De Claris FileMaker specialisten van CARD Solutions kunnen bij u op locatie uw Claris FileMaker vraagstukken helpen oplossen en maatwerk verrichten aan uw bestaande Claris FileMaker oplossing. Dit kan door uw bestaande oplossingen te analyseren, aan te passen of uit te breiden. Maar het kan ook zijn dat u een Claris FileMaker oplossing van begin tot eind wilt laten bouwen welke naadloos aansluit op uw huidige systemen.

SERVICES

  • Consultant
  • Hosting
  • Reseller
  • Solution

CERTIFICATIONS

HEADQUARTERS

Utrecht, NL

LOCATIONS

  • Utrecht, NL

LANGUAGES

  • Dutch

NUMBER OF STAFF

3

NUMBER OF CERTIFIED DEVELOPERS

0
Marketplace Success Stories

Marketplace solutions.