COMPANY DESCRIPTION

Hier bij GingerBlue zijn we elke dag enthousiast aan het werk om gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke Filemaker applicaties te creëren op maat van uw unieke behoeften.
Of u een oplossing zoekt voor uw groeiende klantenbestand, het beheren van uw voorraad, nood heeft aan een facturatie systeem, de administratieve werklast van uw projectbeheer wenst te beheersen of flexibiliteit beoogt via mobiele toepassingen met Filemaker Go; GingerBlue heeft expertise opgebouwd in een breed scala van sectoren en toepassingen.
Ons startpunt zijn uw bedrijfsprocessen, deze vormen de basis van vergaand maatwerk met als doel, uw positie tegenover directe concurrenten in economisch uitdagende tijden te versterken.
Wij gebruiken een iteratieve methode van software ontwikkeling en projectbegeleiding( AgilePM® ). Hierbij staat uw feedback als klant centraal en vormt ze de basis van elke nieuwe ontwikkelingscyclus. GingerBlue omarmt verandering en is bovenal toegewijd een oplossing te creëren die relevant is voor de eindgebruiker.
Wij kijken ernaar uit om samen over uw project na te denken. Aarzel niet om een verkennende afspraak te maken!

SERVICES

  • Consultant
  • Reseller

CERTIFICATIONS

HEADQUARTERS

Bilzen, BE

LOCATIONS

  • Bilzen, BE

LANGUAGES

  • Dutch

NUMBER OF STAFF

1

NUMBER OF CERTIFIED DEVELOPERS

0
Marketplace Success Stories

Marketplace solutions.