COMPANY DESCRIPTION

STB: Inzicht in Zaken
Al 16 jaar ontwikkelen we integrale softwareoplossingen waarmee u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. Zo heeft u meer en betere toegang hebt tot alle informatie die u en uw medewerkers nodig hebben om goed te kunnen werken. De kern van onze databaseoplossingen wordt gevormd door relatiebeheer. Al onze productlijnen richten zich op het contact met uw relaties en de gegevens die u daarover wilt vastleggen en (slim) wilt delen. Met de STB software kunt u snel, adequaat en persoonlijk op elk verzoek of verandering van uw relatie reageren.

Flexibele productlijnen
U heeft bij STB de keuze uit diverse productlijnen die speciaal zijn ontwikkeld voor een specifieke branche of voor een bepaald type organisatie. Alle productlijnen zijn flexibel uit te breiden of aan te passen. Zodat we u een databaseoplossing kunnen bieden die naadloos past binnen uw organisatie. Voor uw gemak zijn de producten bovendien geïntegreerd met onder meer MS Office en verschillende boekhoudsystemen. En wilt u een oplossing die niet standaard beschikbaar is? Dan werken wij deze als maatwerk voor u uit.

Gedegen aanpak
Wij besteden veel aandacht aan de voorbereiding om tot een goede oplossing van uw softwarebehoefte te komen. Als klant bent u vervolgens verzekerd van een professionele, snelle en goede implementatie van uw project. Deze gedegen aanpak betekent voor u een soepel projectverloop en een succesvol eindresultaat. Wilt u weten voor wie we werken en hoe we bij hen te werk zijn gegaan?

SERVICES

  • Consultant
  • Reseller
  • Solution

CERTIFICATIONS

HEADQUARTERS

Houten, NL

LOCATIONS

  • Houten, NL

LANGUAGES

  • Dutch

NUMBER OF STAFF

3

NUMBER OF CERTIFIED DEVELOPERS

0
Marketplace Success Stories

Marketplace solutions.