Filip Piens bvba

COMPANY DESCRIPTION

MEER DAN 20 JAAR ERVARING IN HET ONTWIKKELEN VAN DATABASES
Filip Piens bvba is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maat-software, van webtoepassingen tot complexe administratieve taken. Meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp, bouw en onderhoud van databases bieden u de garantie tot een verhoogde productiviteit, meer efficientie en grotere klantenservice.

FILEMAKER 13 CERTIFIED DEVELOPER
Met trots slaagde ik voor het Filemaker examen en mag ik mij officieel 'Filemaker 13 Certified Developer' noemen. FileMaker 13-certificering is het officiële getuigschrift dat FileMaker, Inc. aanbiedt. Als gecertificeerd ontwikkelaar geeft u aan klanten, collega's en het management aan dat u een essentieel niveau van kennis, ervaring en vaardigheden hebt bereikt om FileMaker-oplossingen te ontwikkelen.

FREELANCER - HULP BIJ DOE-HET-ZELF
Van korte opdrachten tot jarenlange vertrouwensrelatie ... Ik sta graag tot uw dienst wanneer u zelf ontwikkelt en kortstondig op mijn ervaring beroep wenst te doen. Voor langdurige opdrachten kan u rekenen op een vertrouwensrelatie en grote verantwoordelijkheid. Hoe dan ook, u blijft altijd eigenaar van de door mij ontwikkelde software.

RETAIL
Naast de jarenlange ervaring in programmatie ook jarenlange ervaring in retail. Vandaar dat onze software altijd vertrekt vanuit een 'klant'. Zonder klant geen activiteit ... Het commerciele aspect primeert in onze software en ontwikkeling.

KOSTPRIJS
Eerlijke fakturatie op basis van gepresteerde uren.
Gezien de ontwikkeling bij ons op kantoor gebeurt, geen verplaatsingskosten, geen tijdverlies door verplaatsing en files, ...
GOEDKOOP door de lage-kosten-organisatie.

MAC OSX - OSX SERVER - IOS - WIFI - NETWORK - IP CAMERA - VPN - MITEL 3300
U kan ook op mij beroep doen voor installaties en problemen bij :
OSX en Macintosh
OSX Server
iOS en iCloud configuratie
installatie en configuratie van netwerken en Wifi
VPN toepassingen
IP Camera bewaking
...

SERVICES

  • Consultant
  • Reseller
  • Solution

CERTIFICATIONS

HEADQUARTERS

Kruisem, BE

LOCATIONS

  • Kruisem, BE

LANGUAGES

  • Dutch

NUMBER OF STAFF

2

NUMBER OF CERTIFIED DEVELOPERS

0
Marketplace Success Stories

Marketplace solutions.