Codeo Nordics ApS

PLATINUM PARTNER

COMPANY DESCRIPTION

Codeo Danmark ApS og Codeo Norge AS udgør tilsammen en af Skandinaviens stærkeste FileMaker virksomheder. Vi samarbejder også tæt med svenske partnere og med udvalgte amerikanske udviklervirksomheder.

Codeo Norge og Codeo Danmark samarbejder om udvikling af grundløsninger, frameworks og enkeltmoduler. Samarbejdet er strategisk for begge virksomheder og vi arbejder også direkte sammen om levering af løsninger til vores kunder i Norge og Danmark.

Vi startede i 1992 og har eksisteret med den nuværende ejerkreds siden 1995.
CODEO er med sit stærke udviklerteam - med flere certificerede FileMaker udviklere - en stærk partner. Dertil kommer at vi har et stærkt web- og integrationsteam med specialister i at forbinde til og at kommunikere mellem systemer.
Integration er et nøgleord for CODEO.

CODEO har udviklet store løsninger til nogle af de største danske forlag, omfattende projektstyrings og integrationsløsninger til en række danske og internationale virksomheder og løsninger til mange små og mellemstore virksomheder indenfor brancher fra forsikring og advokatvirksomhed såvel som salgs- og distributionsvirksomheder.

CODEO kan i forhold til jeres virksomhed deltage med:
- Udvikling af specialudviklede løsninger til jeres specifikke behov.
- Levering af driftklar løsning baseret på CODEOs solide framework.
- Nøgleklare CRM og projektløsninger til små og mellemstore virksomheder.
- Støtte og kvalificeret evaluering og sparring ved videreudvikling af eksisterende løsninger.
- Integration mellem økonomisystemer, lagersystemer, webservices mm - ingen løsning er en ø!

CODEO satser stærkt på integration og løsninger på mobile enheder. Især iOS til iPad og iPhone.

CODEO er den danske virksomhedder har flest Authorized FileMaker Trainers og vi har gennemført FileMaker uddannelse og træning i mere end 15 år.

CODEO er dertil medlem af FileMaker Business Alliance Platinum og deltager år efter år i FileMaker udviklerkonferencer. Vi afholder også egne seminarer og kurser og deltager med indlæg på andres kurser.

CODEO er sammen med vores svenske partner, Premium AB, initiativtager bag FileMaker Devcon Scandinavia www.devconscandinavia.com og har ansvaret for afviklingen af konferencen i Danmark. Konferencen afvikles på skift i Danmark og i Sverige. I 2016 således d. 16-18 oktober i Helsingør.

SERVICES

  • Consultant
  • Hosting
  • Reseller
  • Solution
  • Trainer

CERTIFICATIONS

HEADQUARTERS

Frederiksberg, DK

LOCATIONS

  • Frederiksberg, DK
  • Oslo, NO

LANGUAGES

  • English

NUMBER OF STAFF

10

NUMBER OF CERTIFIED DEVELOPERS

2
Marketplace Success Stories

Marketplace solutions.